Engleski Njemački
 
 
Osvježite izgled vašeg lica i pomladiti pripreme vrhunskog kvaliteta, sa sigurnim tretmane.
   
 

Hijaluronski fileri

Kako djeluju hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri se sastoje od čiste kristalne hijaluronske kiseline. Hijaluronska kiselina je bezbjedna i prirodna supstanca. Ona se prirodno nalazi u ljudskom organizmu, a 50% njene ukupne količine se nalazi u koži. To je supstanca u obliku gela koja ima ulogu podrške kolagenim vlaknima i ostalim činiocima kože. Hijaluronska kiselina se vremenom, tokom prirodnog procesa starenja, resorbuje. Suština tretmana filerima je da nadoknadimo količinu hijaluronske kiseline koja se tokom vremena resorbovala.

Fileri su, zapravo, hijaluronska kiselina u obliku gela koja se ubrizgava u kožu. Na taj način, tamo gdjeje potrebno, nadoknađujemo svoje sopstvene materije koje smo izgubili tokom godina.

Da li su hijaluronski fileri pravi izbor za mene?

Hijaluronski fileri su najbolje rješenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, a ne žele da imaju operaciju. Oni su pravi izbor tretmana za muškarce i žene koje žele da odole starenju. Filerima se postiže potpuno prirodan osjećaj i mladolik izgled lica pa je to razlog za njihovu izuzetnu popularnost širom svijeta.

Fileri su, takođe, i bezbjedno nehiruško liječenje koje ublažava ožiljke na koži dopunjavajući oštećenu kolagenu strukturu ispod kože. Hijaluronski fileri se primenjuju na različite tipove kože. Izbor tretmana za uklanjanje bora će biti procjenjen tokom konsultacije sa ljekarom.

Šta očekivati tokom liječenja bora hijaluronskom kiselinom i kako izgleda tretman?

Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u kožu u malim količinama, pri čemu se koriste tanke, fine iglice. Da bismo postigli Vaš maksimalni komfor, primjenjuje se lokalna anestezija. Tretman je jednostavan, bezbjedan i bezbolan, traje od 10 do 30 minuta.

Rezultati se vide odmah nakon tretmana. Postiže se efekat zategnutosti, jedrine i hidratacije. Filerom se popunjava volumen kožnog nabora, tako da bore potpuno nestaju.

Koža postaje glatka, vraća se mladalačka struktura lica, što čini da se osjećate mlađe i prijatnije. Iskustvo pokazuje da neki pacijenti imaju nelagodan osjećaj na mjestu uboda, što traje par dana nakon punjenja bora. Nakon tretmana može da se pojavi crvenilo ili blagi otok, koji traje manje od 7 dana. Dok traju crvenilo i otok treba izbjegavati sunčanje i izlaganje jako hladnom vazduhu.

Hijaluronski fileri mogu:

- popuniti nazo-labijalne bore,
- poboljšati marionete
- povećati jagodice
- popuniti obraze
- popuniti bore na čelu i između obrva - popuniti bore na vratu
- popuniti bore na dekolteu, između grudi
- popuniti borice oko očiju, tzv. "crow feet" (svračje noge)
- regenerisati šake
- uvećavati usne
- istaći ivice usana
- popuniti borice iznad gornje usne
- popuniti borice ispod donje usne
- zategnuti viličnu liniju
- zategnuti podvaljak
- popuniti ožiljke od akni
- zategnuti kožu brade
- podići obrve i zategnuti regiju sljepoočice..

 

Design by Alfa Plus Doboj. All rights reserved. Coprithing 2013.