Engleski Njemački
 
 
Osvježite izgled vašeg lica i pomladiti pripreme vrhunskog kvaliteta, sa sigurnim tretmane.
   
 

Protetika obuhvata niz postupaka kojima se vraća estetika i funkcija kod velikih destrukcija ili gubitka zuba. Usluge koje pružamo iz oblasti protetike su:

Mobilna protetika (totalne proteze, parcijalne proteze i vizil-skeletirane proteze),

Fiksna protetika (krunice i mostove) i

Kombinovani radovi.

Bezmetalna keramika i cirkon keramika
Metal keramika - ojno

Nadogradnje - kada nedostaje klinička kruna ili je razorena većim dijelom, a zub je izlijecen, izrađuje se nadogradnja koja može biti:
konfekcijska ili gotova - metalna, staklena ili cirkonijska
livena - individualna  nadogradnja - dent. celik, zlato, cirkon.

Mobilna protetika

Totalne zubne proteze izrađuju se kod pacijenata koji nemaju niti jedan zub. Mogu biti klasične totalne zubne proteze ili proteze koje se „fiksiraju“ uz pomoć implantata. Djelimične zubne proteze se vežu za zube kukicama ili zglobnim vezama.
Izrada totalnih (akrilatnih) proteza;
Izrada parcijalnih (wironit) proteza;
Izrada teleskop proteza..

Fiksna  protetika

Karijesom oštećen, diskolorisan ili djelimično frakturisan zub zamjenjuje se keramičkom krunom. Ukoliko nedostaje jedan ili više zuba (ako iz nekog razloga pacijent ne želi implantate), izrađuje se zubni most koji povezuje susjedne zube.

Nedostatak zuba više je nego neprijatna pojava, koja čovjeka onemogućava da normalno funkcioniše. Nemogućnost žvakanja, otežan govor, deformacija preostalih zuba, deformacija vilice su samo neke od posljedica nedostatka zuba.
Srećom, zubna protetikaje je toliko napredovala da Vam pruža mogućnost da dobijete nove zube, koji ce Vas služiti podjednako dobro kao i prirodni zubi, a njihov izgled neće se nimalo razlikovati od njih.
Ordinacija Dr Kovačević Vam nudi najsavremenija rješenja i detaljno Vas upoznaje sa svakim od njih, kako biste se lakše odlučili.

 

Design by Alfa Plus Doboj. All rights reserved. Coprithing 2013.