Engleski Njemački
 
 
Osvježite izgled vašeg lica i pomladiti pripreme vrhunskog kvaliteta, sa sigurnim tretmane.
   
 

Ne propustite šansu da naučite dijete dok je malo i dok nema stečenu averziju prema stomatologu, da odlazak kod stomatologa nije nikakav bauk niti kazna. Uputite svoje dijete u značaj zdravih i ljepih zuba. Sačuvajte ga neprijatnog iskustva pravovremenim odlaskom na stomatološki pregled. Objasnite mu da je dječiji stomatolog njegov istinski prijatelj.

Savremena dječija stomatologija omogućila je savršen način zaštite dječijih zuba od karijesa. Zalivanje fisura spasiće Vašeg mališana bolova, neprijatnosti i bespotrebnih popravki zuba.
Zalivanje fisura kod djece predstavlja popunjavanje prostora između kvržica zuba, čime se sprječava gomilanje ostataka hrane, glavnog uzročnika karijesa. Tretman se obavlja brzo i lako, a dijete ne osjeća ni najmanju neprijatnost, niti bol.

Vjerovatno znate da od zdravlja dječijih zuba zavise i razvoj vilice, razvoj govora, pravilna ishrana i sveukupno zdravlje djeteta. To su više nego dovoljni razlozi da bi se zdravlje zuba shvatilo kao ozbiljna i bitna stvar.
S obzirom da su dječiji zubi podložni kvaru, uz neadekvatnu ishranu sa puno šećera, karijes kod djece je izuzetno česta pojava. Zbog toga je prevencija karijesa u najmlađem uzrastu od izuzetne važnosti. Uputićemo Vas u preventivne mjere, kao što su skidanje mekih naslaga, fluorizacija zuba i zalivanje fisura. Svesrdnu pomoć imaćete i ukoliko bude potrebno vađenje mlječnih zuba ili ispravljanje zuba ili potreba za nošenjem protezice.

 

Design by Alfa Plus Doboj. All rights reserved. Coprithing 2013.